www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Rouwregister en minuut stilte in ORC Rally
21.05.2012 - 19:05, jdh

De organisatie van de ORC Canal Rally kon de spijtige gebeurtenissen van afgelopen zaterdag niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

"Na de tragische gebeurtenissen in Bocholt gaan onze gedachten nu vooral uit naar de familie en vrienden van Roel Vrolix en Stef Winters. Woorden kunnen helaas nooit gevoelens uitdrukken, ook bij ons zinkt de moed nu in de schoenen. Aan de inschrijvingstafel ligt volgende week een rouwregister waar iedereen die dit wenst een bericht kan nalaten aan de getroffen families. Als eerbetoon zal komende zaterdagavond om 18u30 een minuut stilte gehouden worden aan het podium in het rallycentrum, we rekenen op een voltallige aanwezigheid van alle teams. Helaas rest enkel ons medeleven in deze moeilijke periode, sterkte...', aldus het bestuur van ORC, dat alle deelnemende wagens van een zwart lintje zal voorzien.

Deelnemerslijst en verdere info over de ORC Canal Rally zijn terug te vinden op www.orc-rally.be, in de loop van deze week volgt hier een volledige voorbeschouwing. Komende woensdag worden de startnummers bekendgemaakt in The Cottage in Izegem om 20u.

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws