www.shakedown.be - rallysport in belgië

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgië

Celopi Racing wil verder progressie maken in ORC Rally
21.05.2012 - 20:24, persbericht - foto boutte

Volgend weekend gaan Christophe Panis en Lode D’haenens weer de rallypaden opzoeken. De oranje Philcars Peugeot 106 wordt terug in stelling gebracht om er de proeven van de ORC Canal Rally af te werken. Na het te korte avontuur in Tielt hoopt het team terug de finish te bereiken met een goed resultaat in de klasse.

“Het ziet er naar uit dat het een leuke strijd wordt in onze klasse. Er staan namelijk meer dan 190 teams ingeschreven waarvan 17 (!) in onze klasse! Ik heb er alvast zin in om onze progressie verder te zetten, als we geen fouten maken zouden we vooraan moeten kunnen meestrijden. Uiteraard blijven amusement en de finish halen prioriteit!” zegt Christophe.

Op zaterdagavond wordt één showproef verreden in Wielsbeke, terwijl zondag het hoofdmenu op het programma staat: 12 ritten tegen de klok. Met hopelijk goed weer kan het een schitterend weekend worden in en om Oostrozebeke want de deelnemerslijst ziet er veelbelovend uit en bovendien is de publieke toegang op zondag gratis! “We hopen dan ook weer vele CELOPI-fans langs het parcours en op de service te zien.” vult Lode nog aan. Nog een dankwoordje aan onze sponsors: Doe-het-zelf Deschacht, Peugeot Steenbeke, Carrosserie De Roose en Tweewielers De Causmaecker.

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws