www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Geko Ypres Rally zoekt gastgezinnen
31.05.2012 - 19:09, persbericht

Ook dit jaar stelt SuperStage, de organisator van de Geko Ypres Rally, buitenlandse teams met een beperkt budget in de mogelijkheid om de kosten te besparen. Dit doen ze door hen logies aan te bieden bij een gastgezin in de regio. Het enige wat aan het gastgezin gevraagd wordt is om deze mensen een goed bed te geven en 's morgens een ontbijt. Dit in de periode tussen maandag 18 juni en zondag 24 juni. In ruil krijgt u een VIP-arrangement van de organisatie, met daarbij ondermeer 2 gratis VIP-tickets en catering.

U helpt er niet alleen het rallyteam en de hele crew mee. Bovenal worden er vaak vriendschapsbanden voor het leven gesmeed met de 'logees'. Heel wat mensen die nu al fungeren als gastgezin spreken over een unieke ervaring in een heel vriendschappelijke sfeer. Soms gaan de gasten aan het kokerellen voor hun gastgezin, of wordt er uitgebreid kennis gemaakt bij een heerlijke maaltijd op restaurant. Er zijn zelfs mensen die van een verblijf bij 'hun piloot' in zijn land hun jaarlijkse vakantie maken. Nu al werden voor de editie 2012 32 mensen te slapen gelegd. Maar gezien de inschrijvingen nog altijd lopende zijn, kunnen er nog altijd nieuwe gastgezinnen bij. Liefst uit de regio Ieper, tot maximum een straal van 20 km rond de kattenstad.

Wie interesse heeft om als gastgezin te fungeren, of eventueel wat extra informatie wil, kan steeds contact nemen via mail: erik.benoot@telenet.be.

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws