www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

ORC Review: Motorpech houdt G&P Racing aan de kant
01.06.2012 - 20:11, persbericht

De ORC Rally is een van de mooiste rally's van het seizoen. Het ganse team keek ernaar uit. Het deelnemersveld blonk alweer uit met rijders als Didier, Stouf, Verschueren, Saelens, Decock en vele andere kleppers. We speculeerden op een plaats in de top tien wat gezien de bezetting een goed resultaat zou zijn.

Bij de openingsetappe op zaterdagavond werd strak gereden. Piloot Geert: "Mooie en aangename kp, maar bij onstuimig rijden kan je meer verliezen dan winnen. Geconcentreerd en ideale lijn rijden, is de beste keuze." Geert en Peter hadden de juiste keuze gemaakt, wat resulteerde in een onverhoopte vijfde plaats op twee seconden van Verschueren, toch niet de eerste de beste. Het ganse team in de wolken en na een check-up in het service werd de BMW in het wagenpark geplaatst. Op zondag als vijfde starter werd de eerste ronde afgewerkt. Piloot Geert had niet de beste concentratie waarbij wel eens een nota van co-rijder Peter niet perfect werd opgevolgd. Geen erg, na de eerste boucle stonden ze nog altijd zesde.

Na een lange servicebeurt terug op weg voor de tweede ronde. Het serviceteam en fans genoten van het superweer in het servicepark toen een telefoontje kwam met de melding dat de BMW het had laten afweten. Diagnose: tuimelaar gebroken. Een zeer uitzonderlijk euvel, maar voor ons al de derde keer. Het kan verkeren, na winst in Monteberg en Linter, nu out. Hopelijk worden we niet opnieuw achtervolgd door het pechspook dat we vorig seizoen meerder keren hebben ontmoet. Enfin, positief blijven denken. G&P Racing is wel ingeschreven in Wervik, maar of de motor op tijd zal hersteld zijn, is maar de vraag. Ieper is zeker een vraagteken daar een deel van het budget naar de herstelling zal gaan. We zien wel.

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws