www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Ypres Preview: Erwin Mombaerts eenmalig naast Matthias Boon
18.06.2012 - 15:16, persbericht

Na een drukke studieperiode kan Matthias zich weer volledig op de rally concentreren. Met nog ťťn academiejaar Bachelor Autotechnologie voor de boeg krijgen de studies nog even voorrang. Om wat ritme op te doen voor Ieper reed Matthias enkele weken geleden de Short Rally van Linter, die hij ook won.

ďHet was al sinds de Rally van Le Touquet geleden dat ik nog achter het stuur zat. Na heel wat rallyís met de Fabia R2 was het even aanpassen aan de turbo 4x4 wagen. Het was moeilijk om een juist ritme te vinden maar met nog een extra testdag voor Ieper moet het lukken om onze Subaru terug volledig onder de knie te krijgen.Ē, aldus Matthias.

Met weinig ritme is het altijd moeilijk om op internationaal niveau vooraan te strijden, maar de Geko Ypres Rally is een lange wedstrijd. Deze rally aan een strak tempo uitrijden zonder grote stuurfouten is het hoofddoel van Matthias. Aangezien zijn vertrouwde co-piloot en sponsor DaniŽl Sonck het te druk heeft op professioneel vlak zal Matthias genavigeerd worden door Erwin Mombaerts.

Matthias: ďDaniŽl heeft mij altijd verteld dat Erwin een uitstekende co is. Daarom dat ik ook de vraag aan hem stelde om DaniŽl te vervangen. Zijn ervaring zal zeker een duw in de rug zijn voor mijn prestatie, maar wegens zijn druk programma als coŲrdinator in het WRC zal onze samenwerking slechts een one-shot zijn. Ik kijk er naar uit!Ē

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws