www.shakedown.be - rallysport in belgië

Alltec Seys

TVB

Diger

Uw logo hier?

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgië

Ypres Preview: Erwin Mombaerts eenmalig naast Matthias Boon
18.06.2012 - 15:16, persbericht

Na een drukke studieperiode kan Matthias zich weer volledig op de rally concentreren. Met nog één academiejaar Bachelor Autotechnologie voor de boeg krijgen de studies nog even voorrang. Om wat ritme op te doen voor Ieper reed Matthias enkele weken geleden de Short Rally van Linter, die hij ook won.

“Het was al sinds de Rally van Le Touquet geleden dat ik nog achter het stuur zat. Na heel wat rally’s met de Fabia R2 was het even aanpassen aan de turbo 4x4 wagen. Het was moeilijk om een juist ritme te vinden maar met nog een extra testdag voor Ieper moet het lukken om onze Subaru terug volledig onder de knie te krijgen.”, aldus Matthias.

Met weinig ritme is het altijd moeilijk om op internationaal niveau vooraan te strijden, maar de Geko Ypres Rally is een lange wedstrijd. Deze rally aan een strak tempo uitrijden zonder grote stuurfouten is het hoofddoel van Matthias. Aangezien zijn vertrouwde co-piloot en sponsor Daniël Sonck het te druk heeft op professioneel vlak zal Matthias genavigeerd worden door Erwin Mombaerts.

Matthias: “Daniël heeft mij altijd verteld dat Erwin een uitstekende co is. Daarom dat ik ook de vraag aan hem stelde om Daniël te vervangen. Zijn ervaring zal zeker een duw in de rug zijn voor mijn prestatie, maar wegens zijn druk programma als coördinator in het WRC zal onze samenwerking slechts een one-shot zijn. Ik kijk er naar uit!”

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws