www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Haspengouw: Preview Jos Hermans
24.02.2011 - 20:57, persbericht

Een nieuw jaar, een nieuw rallyseizoen, een nieuw begin

Jazeker, veel nieuwe dingen te ontdekken in deze editie van de Haspengouw. Niet alleen voor de supporters maar ook voor het team Rally Seventeen. We lieten deze winter een spiksplinternieuwe Evo X bouwen en zullen deze zaterdag voor het eerst tonen aan het Belgische publiek. De notaís zullen dit seizoen gelezen worden door Steven Ramboer of Robin Barbez. Deze wedstrijd kunnen wij beroep doen op Steven Ramboer die Zutendaal trouw blijft als co-piloot.

De wagen werd in een prachtig nieuw kleedje gestoken en het team is dan ook fier dat we jaar in jaar uit weer op de steun van onze vaste sponsors mogen rekenen. Zoals jullie kunnen zien op onze nieuwe website (dankzij Sarah) kunnen we ook enkele nieuwe sponsors begroeten. Waaronder Datahouse en LVG Vastgoed Jos en Steven krijgen straks het nummer 21 op de deur gekleefd. De wit geel blauwe Mitsubishi Evo X krijgt U te zien net na enkele smaakmakers ( Princen en Weijs )

Het belooft geen makkelijke wedstrijd te worden wat betreft de weersomstandigheden maar toch is de wilskracht binnen het team om een goede prestatie neer te zetten heel groot. Het team rijdt het volledig Belgisch kampioenschap en hoopt toch voorin te kunnen meedraaien en de nodige punten te bemachtigen al zal natuurlijk ook de tijd genomen worden om de nieuwe wagen volledig onder de knie te krijgen. Het laatste nieuws i.v.m. timing, startlijst kunnen jullie steeds vinden op onze site.

Zoals steeds kunnen onze supporters beroep doen op Patrick die jullie naar de beste plaatsen zal brengen. We hopen alvast de sponsors en supporters te mogen begroeten in Landen langs de proeven en hopen hen een mooi resultaat en amusement aan te bieden. See you in Landen

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws