www.shakedown.be - rallysport in belgië

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgië

Ypres: Geko Rally Radio via Radio IRO
19.06.2012 - 10:39, jdh

De rallyradio wordt komend weekend verzorgd door Radio IRO, dat voor de gelegenheid wordt omgedoopt tot Geko Rally Radio. Radio IRO is afkomstig uit Izegem maar sinds december 2011 maakt ook 105.0 FM, vanuit Zonnebeke, deel uit van Radio IRO. De omroep ken je wellicht van het wekelijkse rallyradioprogramma 'Power and Passion' en ging reeds eerder live in de de Rally van Staden, de Omloop van Vlaanderen, de TBR Rally en onlangs nog vanuit de RS Moorslede en de TAC-Rally.

"Deze week wordt als het ware niets aan het toeval overgelaten en wordt er vier opeenvolgende dagen live-radio gemaakt. Op woensdag en donderdag deze week, flitsen vanaf de shakedowns. En natuurlijk aanstaande vrijdag en zaterdag, alles over de Geko Ypres Rally alsook over de Ypres Historic Rally powered by Conxion.", aldus frontman Francis Veranneman.

Stem af op Geko Rally Radio op Radio IRO via 105.0 FM (Westhoek), 107.5 FM (Torhout, het ‘Houtland’) of 107.6 FM (Izegem, de ‘Mandelstreek’). Thuisblijvers kunnen de livestream volgen via www.radio-iro.be.

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws