www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

ConXion wordt naamsponsor van Omloop van Vlaanderen
21.06.2012 - 13:48, jdh

Na Accent Jobs vorig jaar wordt ConXion nu de hoofd- en naamsponsor van de Omloop van Vlaanderen, de zesde manche van het BK in Roeselare.

"De Koninklijke Automobielclub Midden Ė Vlaanderen en ConXion, het IT-bedrijf van Chris Debyser uit Deerlijk sloten voor dit jaar een nieuw akkoord waardoor hun wedstrijd de Omloop van Vlaanderen in 2012 door het leven gaat als de ConXion Omloop van Vlaanderen. ConXion, die in BelgiŽ sinds heel wat jaren zijn naam verbind met de rallysport, wordt na 10 jaar trouwe Historic sponsor nu ook de naamsponsor voor zowel Historic als Nationale. De organisatie wil hierbij Chris bedanken voor zijn vertrouwen en zien de vernieuwde samenwerking positief tegemoet.", staat te lezen op www.omloopvanvlaanderen.be.

De Omloop van Vlaanderen telt dit jaar ook mee voor het Nederlands kampioenschap. De Nederlanders moeten vooraf aanduiden welke buitenlandse manche ze willen rijden en volgens de KNAF-website zijn dit oa. Bernard ten Brinke, Bert en Bob De Jong, Hermen Kobus, Peter Van Merksteijn Jr, Jeroen Swaanen, Jan de Winkel,... Ook uit Groot-BrittaniŽ wordt een uitgebreide delegatie verwacht met onder andere Pritchard, Champion, Swann en Lloyd.

De wedstrijd start op vrijdag 8 september, met ťťn doortocht op KP De Ruiter en KP Beveren voor zowel de nationale als voor de Historic-wedstrijd. Op zaterdag 9 september staan de volgende klassementsproeven op het programma: Hooglede, Passendale, Zilverberg, Oekene en tijdens de laatste twee ronden Zoning met een totaal van ongeveer 215 km tegen de klok.

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws