www.shakedown.be - rallysport in belgië

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgië

Euroshop wordt naming sponsor van Monteberg-rallysprint
24.02.2011 - 21:08, persbericht

Superstage, de organisator van de Geko Ypres rally, de Ypres Historic Rally en de Monteberg rallysprint, en Meubelen Euroshop breiden hun samenwerking nog verder uit. Meubelen Euroshop was al één van de hoofdsponsors van de Ypres Historic Rally en wordt nu ook nog de naming sponsor van de Euroshop Rallysprint Monteberg. De officiële naam wordt dan ook de Euroshop Rallysprint Monteberg.

De Euroshop rallysprint Monteberg, voor de eerste keer gereden in 1972, is uitgegroeid tot één van de klassiekers op de kalender. Het succes doorheen de jaren noopte de organisatoren enkele jaren geleden tot het invoeren van een tweede wedstrijddag waardoor nu op zaterdag het nationale gedeelte afgewerkt wordt en op zondag het internationale en Historic gedeelte.

Ieder jaar opnieuw slaagt de organisatie erin om een aantal binnenlandse en buitenlandse toppiloten aan de start te brengen, soms met zeer originele rallywagens. Vooral vanuit Groot-Brittannië is de interesse om deel te nemen telkens weer zeer groot, maar ook Nederlandse en Franse teams vinden vlot de weg naar Dranouter Na de wijzigingen die de organisatie verleden jaar aangebracht heeft aan het parcours, zijn er voor dit jaar geen wijzigingen voorzien. Het service park en rallycentrum blijven traditioneel in Dranouter.

Christophe Vermeersch, Event Manager Euroshop Rallysprint Monteberg: We zijn zeer blij met de samenwerking omdat Euroshop een betrouwbare partner is. We kennen elkaar sinds de samenwerking in de Ypres Historic Rally. Het is leuk samenwerken met deze mensen des te meer omdat autosport hen niet vreemd is. De samenwerking zal ons toelaten de "Euroshop Rallysprint Monteberg" sportief en commercieel verder uit te bouwen. Het is de bedoeling onze rallysprint te laten uitgroeien tot een totaalevenement, waar het leuk vertoeven is voor heel het gezin. Ook in de Euroshop winkels vind je deze filosofie terug!

Danny Kerckhof, Euroshop: "Euroshop is er inderdaad trots op mensen een volledig dag winkelplezier te kunnen bieden. Om onze klanten - rallyfanaten extra in de watten leggen zijn er in en buiten onze winkels rally gerelateerde acties voorzien. Zo zullen onder andere aan de ingang ticketen van de Euroshop Rallysprint Monteberg afscheurstroken voorzien worden die bij aankoop van 50€ in één van de 7 Euroshop-winkels recht geven op een restaurantticket tot 75€. Ook een gratis fotosessie in een rallywagen is voorzien in Euroshop meubelen Roeselare op 02/07 voor mensen die hun ingangsticket van de Euroshop Rallysprint Monteberg kunnen voorleggen. Vanaf een aankoopbedrag van 2.500 € bij Euroshop meubelen worden de klanten tevens getrakteerd op een gratis helikoptervlucht tijdens de Ypres Historic Rally van eind juni. Voor meer info hierover zie www.euroshop.be."

De Euroshop Rallysprint Monteberg zal plaats vinden op 30/4 en 1/5/2011.

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws