www.shakedown.be - rallysport in belgië

Alltec Seys

TVB

Diger

EXI Design

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgië

Ypres Review: Patrick Snijers: "Programma misschien herzien"
24.06.2012 - 19:26, persbericht

Patrick Snijers en Johan Gitsels en met hen het volledige Logi-technic Sleuyter Rallyteam kunnen terugblikken op een sterke rally van Ieper. Een vierde plaats is een goed resultaat maar met het oog op het kampioenschap niet goed genoeg. Dat is het enige minpunt aan het voorbije weekend. Patrick Snijers had een plan. Vrijdagavond wou hij in de top vijf staan om zaterdag door te schuiven naar het podium. Snijers kon zijn ambities gedeeltelijk inlossen.

"De wedstrijdomstandigheden op vrijdag waren bijzonder verraderlijk. Er stonden grote plassen, er lag veel kiezel en modder in de bochten. Het was uitkijken. We hebben een goede en foutloze wedstrijd gereden. Het ganse weekend hebben we alles uit de kast gehaald en eindigen op de vierde plaats. Meer zat er echt niet in. En toch hebben we één van de betere wedstrijden van het seizoen gereden. Alleen het resultaat valt wat tegen. Het is een onmiskenbaar feit dat de tweeliter motoren sneller zijn dan de 1600 cc motoren met turbo. David Richards, de grote baas van Prodrive kwam op bezoek. Hij wil meewerken aan een oplossing met het oog op volgend seizoen."

"We hebben een goede wedstrijd gereden en hebben alles uit de MINI gehaald wat we konden. Ik ben tevreden met het resultaat maar jammer genoeg is de vierde plaats niet goed genoeg met het oog op het kampioenschap" zegt co-rijder Johan Gitsels. "De titel mogen we stilaan vergeten. We hebben vorig jaar gekozen voor deze 1600. We hebben het geprobeerd maar het is zeer moeilijk. Het is nu eenmaal zo."

De volgende wedstrijd is de Omloop van Vlaanderen begin september. "Normaal gezien staat we daar aan de start" zegt Johan Gitsels. "We moeten de komende weken alles bekijken en misschien herbekijken" pikt Patrick Snijers in. "Zelfs als we alles nog zouden winnen denk ik niet dat we nog in aanmerking komen voor de titel. Begin juli is er een belangrijke meeting voor de toekomst. Die dag zitten de teams samen met het oog op 2013. We hebben al eerder dit jaar bepaalde dingen aangekaart en die zullen zeker op tafel komen. Als alles bij het oude blijft moeten we onze plannen in vraag durven stellen."

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws