www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

BFO Award bekroont meest opmerkelijke prestatie
25.02.2011 - 21:00, jdh

Om uitzonderlijke prestaties extra in de verf te zetten, wordt voortaan na elke manche van het BFO Belgian Rally Championship een BFO Award uitgereikt.

De winnaar van de BFO Award wordt gekozen door een panel bestaande uit Stefaan Vallaeys, CEO van BFO Family Office, Alain Penasse en Chris Courteyn, de promotoren van het BFO Belgian Rally Championship, en de organisator van de eerstvolgende rally van het BFO BRC.

De aanwezigheid van de organisator van de eerstvolgende wedstrijd is geen toeval, want de laureaat van de BFO Award krijgt een gratis deelname aan de volgende manche van het BFO BRC. Vanzelfsprekend is deze prijs persoonlijk en niet overdraagbaar.

En, dat is nog niet alles, want de laureaat van de BFO Award ontvangt meteen na de wedstrijd uit handen van Stefaan Vallaeys en de organisator van de eerstvolgende wedstrijd een uniek beeld getiteld Dynamiek van kunstenares Inge Dewilde.

"Het kunstwerk symboliseert de dynamiek van een jonge rallyrijder," vertelt Stefaan Vallaeys. "Als jong, dynamisch element in de maatschappij stoot je wel eens op beperkingen. Vandaar dat het kunstwerk geen armen of benen heeft. In de harde wereld zijn we ook allemaal anoniem. Vandaar het vervaagde gezicht van het bronzen beeld. Om gelukkig te zijn moet je eens uit de realiteit durven stappen en toegeven aan je vrijetijdsbesteding, je passie, in dit geval de rallysport. Vandaar is het bronzen beeld een figuur vol dynamiek, onvervaard en heldhaftig. Een ongeremde figuur die streeft naar vrijheid en die tot grootse prestaties in staat is, zoals de winnaar van de BFO Award."

De eerste BFO Award na de Rally van Haspengouw zal uitgereikt worden in de BFO Square, zaterdagavond omstreeks 20h45.

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws