www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Eerste info 8ste Short Rally van Kasterlee
19.07.2012 - 19:13, persbericht

Tijdens het laatste weekend van de zomervakantie, wordt traditioneel de Short Rally van Kasterlee verreden. Renstal R.T. Titanic tekent wederom present voor de organisatie van de inmiddels achtste editie van de enige rally uit de provincie Antwerpen. Het wordt helaas de eerste keer zonder voorzitter Marc Anthoni, die onlangs het leven liet na een slepende ziekte. De organiserende club zal er dan ook alles aan doen om van deze achtste editie opnieuw een succes te maken waar de voorzitter terecht fier op zou kunnen geweest zijn. Het bestuur stelde Kristof Verhoeven als nieuwe voorzitter aan, die voortaan de taak op zich zal nemen om de renstal en het organisatiecomitť aan te sturen.

De officiŽle verkenningen en de keuring van de bolides staan gepland op zaterdag 25 augustus terwijl de eigenlijke wedstrijd op zondag 26 augustus plaatsvindt. Omstreeks 9u gaat de eerste wagen van start. Op het programma staan twee klassementsproeven die viermaal verreden zullen worden. Door de aanleg van de Kempische noord-zuidverbinding kon de proef van Goor niet langer verreden worden en moest de organisatie op zoek naar een nieuw parcours. Ook KP Retiesheike onderging een aantal belangrijke wijzigingen. Naast de Short Rally wordt ook dit jaar de Regularity van Kasterlee georganiseerd, een nevenwedstrijd voor historische wagens die ondertussen aan haar lustrumeditie toe is. Het gezellige wedstrijdcentrum met servicezone bevinden zich nog steeds in Hoeven te Kasterlee, maar verschuift enkele honderden meters ten opzichte van de vorige jaren.

Op bijna anderhalve maand voor de wedstrijd is het nog te vroeg om al een zicht te hebben op de deelnemerslijst, maar zoals elk jaar mag er ongetwijfeld weer een sterke Nederlandse delegatie aan de start verwacht worden. Meer informatie over deze wedstrijd, het wedstrijdreglement en het online inschrijvingsformulier vind je op www.titanic.be.

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws