www.shakedown.be - rallysport in belgië

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgië

Hernia betekent einde seizoen voor Mathias Viaene
07.08.2012 - 21:40, persbericht

Het BFO-BRC verliest met Mathias Viaene éé van zijn smaakmakers. De Waregemnaar sukkelde al een tweetal weken met rugklachten. Onderzoek bracht een zware hernia aan het licht, wat meteen het einde betekent van het seizoen 2012.

"Ik sukkelde al een tijdje met de rug en dat vertaalde zich ook in verlammingsverschijnselen aan mijn voet, zodat een operatie niet kon worden uitgesteld," aldus Mathias Viaene. De operatie gebeurde gisteren, maar de revalidatie is nog lang ...

"Mede door die verlamming op mijn voet moet ik nu al zeker 6 tot 8 weken revalideren en veel rusten. Alle zenuwen moeten nu de tijd krijgen om te herstellen. Zowel privé met mijn zaak als sportief met de rally is dit een enorme tegenvaller."

"Erg jammer natuurlijk, want ik keek al uit naar de Omloop Van Vlaanderen na onze prestatie in Ieper. De Subaru stond na een bezoekje bij Prodrive in topvorm en ook het NCRS team was er klaar voor. Maar een goede gezondheid is natuurlijk belangrijker dan rally. Ik wil wel nog alle sponsors en iedereen van het team bedanken voor hun inzet dit jaar. Maar voor mij is het seizoen 2012 ten einde."

Wat de toekomst nu brengt, is nog veraf. Mathias wil zich nu eerst concentreren op een volledig herstel, alvorens plannen te maken voor volgend jaar.

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws