www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Staden Preview: Celopi Racing wil meestrijden voor klassezege
12.08.2012 - 17:12, persbericht

Volgende woensdag staat de Rally van Staden op het programma van Christophe Panis en Lode D'haenens. De Lembekenaren gaan terug van start in de rally waar het vorig jaar allemaal begon.

"Vorig jaar was een topdag, alles zat mee voor ons debuut in de rallysport. Dit jaar hopen we onze progressie te kunnen tonen zodat er weer een mooi resultaat uit de bus valt" vertelt Lode. "Het wordt een leuke rally want met David Deckmijn hebben we een topper uit de klasse aan de start. Het parcours in Staden bevalt me wel zodat ik er naar uit kijk om me in de strijd te gooien voor de klassezege!"Ě lacht Christophe. "Uiteraard primeert bij ons wel steeds het amusement en aan de finish staan, dus zullen we steeds met 'ėhet kopje' rijden"Ě.

Het wordt ook afwachten wat het weer zal doen. Er is sprake van een eventueel onweer wat een serieuze wending aan de wedstrijd zou kunnen geven. Hoe dan ook is iedereen van harte welkom om de oranje Peugeot 106, dit keer met nummer 77 op de deuren, aan te moedigen langs het parcours of op de service! Wij trachten er een ťchte feestdag van te maken! Nog een woordje aan dank voor onze trouwe sponsors, alsook een warm welkom aan een nieuwe sponsor: Valcke!

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws