www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Hemicuda Rally van vier naar twee klassementsproeven
16.08.2012 - 23:17, jdh

Na de Rally van Staden is de Hemicuda Rally in Koekelare de volgende afspraak op de West-Vlaamse VAS-kalender. Deze vaste waarde telt al jaren vier proeven maar door het uitblijven van toelatingen van de gemeente Gistel verdwijnen KP Gistel en KP Hovaeremolen uit het parcours.

Een extra proef in een andere gemeente viel in een verkiezingsjaar niet te bekomen... "Nadat we extreem lang hebben moeten wachten op het antwoord van die gemeente en dat bovendien negatief was, konden wij niet verder dan dit jaar enkel twee KP's te organiseren.", aldus Jan Verschaeve van Autostal Hemicuda. "De deelnemers krijgen nu 95 kilometer KP voorgeschoteld, gespreid over 9 klassementsproeven. In Kortemark wordt er een nieuwe KP van 14 kilometer gereden, terwijl in Koekelare een deel van het parcours van de vroegere Hemicuda Rallysprint opnieuw wordt opgevist, goed voor 7 kilometer KP."

Op zaterdag 6 oktober vangt de wedstrijd aan met de administratieve controle in Cafť Monroe in het centrum van Koekelare. De klassementsproeven kunnen verkend worden tussen 13u30 en 20u00. Op zondag 7 oktober start de wedstrijd om 07u50, het rallycentrum en de service- en regroupzone blijven traditioneel gegroepeerd op het terrein van Bouwmaterialen Willaert aan de Oostmeetstraat in Koekelare. Om 17u15 is de winnaar van de 12de Hemicuda Rally bekend. De timing en het wedstrijdreglement worden vanaf 25 augustus bekend gemaakt. Meer info volgt dus binnenkort op www.hemicuda.be.

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws