www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Staden Review: Destoop 6de Historic bij Ascona-debuut
19.08.2012 - 23:37, persbericht

Co-piloot Marc Vandemoortele: "Nadat Freddy Loix de Ascona A bestuurde tijdens de opnames van de promotiefilm voor CUCKOOMOBILE op dinsdag, mocht Kevin zijn eerste meters proeven van de krachtige SMS Ascona. Kevin had al ervaring in de rallysport met een Opel Corsa en later met de SMS Opel Manta, maar de stap naar de 2,4 liter motor is toch altijd een grote stap.

Om niet voor verrassingen komen te staan koos Kevin voor de rustige aanpak en zijn enig motto was dat aankomen belangrijker was dan het resultaat. Na een rustige eerste ronde had Kevin de Ascona A al onder de knie en begon meer en meer te genieten! De wagen laat zich gemakkelijk besturen en de wegligging is voortreffelijk. Het duurde dus niet lang voor dat de tijden van de concurrentie toch van naderbij bekeken werden. Alhoewel Stephen Vankemmel omwille van zijn vakantie er niet bij was volgde hij Kevin op de voet via de online results.

Kevin reed voor zijn eerste wedstrijd met deze Ascona A een voortreffelijke koers. Ik vermoed dat het naar meer smaakt ... Nog een woordje van dank aan teamboss Stephen Vankemmel voor zijn vertrouwen dat hij in ons stelde! En ook een dank-u-wel aan de SMS Crew die 2 drukke dagen achter de rug hebben."

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws