www.shakedown.be - rallysport in belgië

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgië

Staden Review: Glorieux naar tweede plaats bij Historics
21.08.2012 - 21:32, persbericht

De Rally van Wervik in juni was de laatste rally die door ons beslist werd. GP heeft ook gepast voor de deelname aan de Rally van de Suikerstreek in Tienen. Het team heeft zich geconcentreerd op het volledig in orde stellen van de racebolide.

Op zondag 19 aug was het dan zover. Starten in de Rally van Staden. Elk jaar is er een sterke bezetting qua deelnemers, zo ook dit jaar. De doelstelling van het team was de BMW een grondige test te laten ondergaan en ondertussen kijken hoever we staan tov de concurrentie. De motor draaide als een Zwitserse klok en de aandrijving was volledig op punt gesteld. Starten en hopen maar.

Het was schitterend weer maar voor de mechaniek wel zwaardere belasting. Van bij de start van KP 1 (Staden) vonden Geert en Peter het goede ritme. Derde tijd na 2 hele snelle Porsches. Iedereen tevreden. Toen één der Porsches van de baan schoof kwam G&P op een mooie tweede plaats te staan. Op de voorlaatste proef van de dag toch nog even paniek. Op Oostnieuwkerke, juist na de jump, weigerde de vierde versnelling mee te werken. Dan maar schakelen van drie naar vijf wat met de zescilinder doenbaar bleek. G&P verloor wat op Toby met zijn Opel maar de voorsprong was groot genoeg om als tweede te eindigen. Missie geslaagd. De volgende opdracht is nu zondag 26 augustus tijdens de Rally van Kasterlee.

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws