www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Voorbeschouwing Short Rally van Kasterlee
22.08.2012 - 19:27, jdh - foto bonte

Komende zondag wordt de Short Rally van Kasterlee verreden, de enige resterende Antwerpse proef op de VAS-kalender. Vooral de Nederlanders maken er elk jaar het mooie weer en dat is dit jaar niet anders.

Wie Kasterlee zegt, zegt... Piet Van Hoof. De Paradigit-piloot won al zeven keer in Kasterlee en wanneer hij niet won was hij er telkens dichtbij. Ook nu weer moeten we de belangrijkste tegenstanders voor de Lancer-piloot bij zijn landgenoten gaan zoeken. Ferdi Biesheuvel is van de partij met zijn Subaru Impreza WRC S7 en verder zijn er nog de Lancers van oa. de Koning, Van Ballegooijen, Van Gennip,... Ideale speelkameraden voor de Belgische Lancer-rijders, zoals Berleur (Lancer Evo 6.5), Taveirne (Lancer Evo 9) en Vermeeren (Lancer Evo 9). De BMW-armada wordt aangevoerd door Boulat, Vleminckx en Cornelis terwijl oa. Loos (Fiesta R2), Denys (Clio) en Olivier (Clio) de blikvangers zijn in de officieuze F2-categorie.

In totaal zijn 79 wagens ingeschreven, waarvan een 20-tal Historics. Het lijkt een West-Vlaamse aangelegenheid te worden met oa. Glorieux (BMW), Vandenberghe (Kadett), Tytgat (Kadett), Declerck (Ascona), Wyffels (BMW),... als favorieten. (deelnemerslijst)

Timing & Parcours
De vertrouwde proef van Retiesheike werd gewijzigd terwijl KP Goor door wegenwerken werd vervangen door een nieuwe proef. De start wordt omstreeks 9u gegeven voor een totaal van vier wedstrijdronden.

Rallycentrum
Het gezellige wedstrijdcentrum met servicezone bevinden zich nog steeds in Hoeven te Kasterlee, maar verschuift enkele honderden meters ten opzichte van de vorige jaren.

Website organisatie: www.titanic.be

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws