www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Kasterlee Review: Historic-titel dichtbij voor Vandenberghe
28.08.2012 - 19:19, persbericht

Afgelopen weekend was Tobi Vandenberghe present voor de 8ste manche van het VAS Historic-kampioenschap. Co-piloot van dienst was rookie Frederik Verdiere die het rallygebeuren eens van binnenuit wou meemaken. Op zondagmorgen werd snel duidelijk dat het gebrek aan echte racebanden ons zou verhinderen om ons met de toppers te meten in deze natte omstandigheden. Controleren en uitrijden werd ons ingepeperd tijdens de eerste service, voor het kampioenschap telt immers de regelmaat!

We konden nog enkele plaatsjes winnen dankzij technische issues van oa. Glorieux & Declerck waardoor we naar huis kunnen met bijna het maximum van de te behalen punten: 69. Het podium kwam nog even heel dicht, maar op de laatste speciale beslisten we geen onnodige risico's te nemen om Dumon achter ons te houden. Gezien deze met een nationale vergunning rijdt was aanvallen niet echt nodig ifv het kampioenschap. We mogen finaal best tevreden zijn met onze 4de plaats op 1 seconde van het podium.

Na Staden hadden we nog twee concurrenten voor de titel, en dankzij deze goede score ligt de titel nu wel heel dichtbij met als enige resterende titelkandidaat Catteeuw. Koekelare kan voor een beslissing zorgen en we hopen dus op een grote hoeveelheid aanwezige supporters om ons in ons debuutjaar naar de titel te helpen aanmoedigen!

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws