www.shakedown.be - rallysport in belgië

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgië

Haspengouw: Romain even van de baan, Langenakens tweede
26.02.2011 - 17:58, jdh

Pieter Tsjoen blijft met vijf besttijden in de tweede ronde de Rally van Haspengouw domineren. Alexandre Romain begint de C4 WRC ondertussen aardig onder de knie te krijgen en moest op enkele proeven maar een paar seconden toegeven op de leider. In KP 10 ging Romain echter even van de baan, waardoor hij meer dan een minuut èn de tweede plaats verloren zag gaan. Jonas Langenakens (Lancer Evo X groep N) staat na de tweede ronde opnieuw tweede met 39" bonus op Romain.

Melissa Debackere (Impreza WRC '06) is ondertussen naar de vierde plaats opgeklommen, net voor Lhonnay (Lancer Evo 9). Ten Brinke (Fabia Super 2000) is voorbij Auquier (Lancer Evo X) gegaan terwijl Bonjean en De Jong op plaatsen acht en negen blijven postvatten. Beide WRC-piloten voelen wel de hete adem van ex-wielrenner Marc Streel (Lancer Evo 6) in de nek, die de sterke tijden aaneen blijft rijgen. Net buiten de top-10 is Kris Princen (Clio R3) nog steeds heer en meester bij de F2's. Timo Van der Marel (Lancer Evo 9) dook in de tweede ronde de top-10 binnen maar op KP 10 ging de jonge Nederlander van de baan.

Ondertussen blijft Alain Renkin (Lancer Evo X) het Criterium domineren, met nog twee proeven te gaan heeft hij bijna anderhalve minuut voorsprong op Deveux (Lancer Evo X) die een mooie strijd uitvecht met François (Lancer Evo 7).

  Voorlopig klassement BK
  Voorlopig klassement Criterium

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws