www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Omloop: Bonjean met ex-Wevers Fabia WRC, Snijers wacht af
01.09.2012 - 12:03, jdh - foto heli racing

  De BMW 130i van Heli Racing krijgt voor de ConXion Omloop van Vlaanderen een nieuw kleedje aangemeten. Chris Van Woensel en co-pilote Justine Demeestere gaan in groep M een leuke strijd tegemoet met oa. Andy Lefevere, Kurt Braeckevelt en Stefaan Prinzie. We zien ook de terugkeer van Pieter Breda met zijn BMW E36 en Didier Duquesne in de BMW Compact. Daarnaast is er nog de BMW Z4 van Guino Kenis die in de GT-klasse uitkomt.

  David Bonjean zal in Roeselare van de partij zijn met de ex-Wevers Skoda Fabia WRC die hij onlangs aankocht. Omdat de huurprijzen bleven oplopen vond Bonjean het verstandiger een wagen aan te kopen, vertelt hij aan Autonews. Bonjean krijgt de ervaren Bruno Brissart naast zich en zal de Fabia daarna nog inzetten in de East Belgian Rally en de Condroz Rally.

  Zonder de Mini JCW WRC van Patrick Snijers staat de WRC-teller momenteel op tien. 'De Lange' is nog steeds op zoek naar budget en beslist maandagavond over zijn deelname, zegt hij zelf op Twitter.

  Vorig jaar kende de Historic Omloop van Vlaanderen een 'grand cru' deelnemersveld met oa. Lietaer, Vanwijnsberghe, Stouf en Verschueren. In afwezigheid van de anderen lijkt Paul Lietaer (Ford Escort MK 2) dit jaar de topfavoriet te worden. Janssens, Deveux, Decock, Vandoorne, Dekens en de Britten Nutt, Graham, Browne en Cooper zijn de andere blikvangers in de 11de ConXion Historic Omloop van Vlaanderen. (deelnemerslijst)

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws