www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Omloop Preview: Koen Lauwaert hoopt op mooie Clio-strijd
03.09.2012 - 19:01, jdh

Koen Lauwaert start dit weekend voor het eerst in 2 jaar nog eens in een rally voor het BK. De Omloop van Vlaanderen is - in tegenstelling tot Wervik eerder dit seizoen - geen onbekende voor de Ichtegemnaar.

"In 2008 reed ik hier top 10 en was ik eerste voortrekker met de Clio R3. De tijden zijn echter veranderd en met de komst van de Nederlandse armada WRC's en de snelle Belgische GT's en DS3's zullen we met een top 15 al dik tevreden mogen zijn. We kijken echter wel uit naar de strijd met Hans Depla in dezelfde Clio R3 en ik hoop ook om revanche te kunnen nemen op mijn strijdkameraad tijdens de Rally van Wervik zijnde Dolfen."

Rest natuurlijk de vraag of de terreinkennis nog goed is na 4 jaar afwezigheid? "Het toeval wil net dat de KP's volledig zijn veranderd sinds 2011 maar wel in grote lijnen overeenkomen met die van 2008, dus hopelijk is dame Fortuna ook mee aan boord en kan ik mijn co Bjorn Willaert zijn eerste aankomst bezorgen dit jaar," aldus Koen. Koen gaat vrijdagavond van start met nummer 34.

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws