www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

KBRacing tweemaal op Historic-podium in Boucles de la Semois
04.09.2012 - 19:24, persbericht

Afgelopen weekend trokken Karel Bril & Tobi Vandenberghe naar BiŤvre voor de "Rally de la Semois". Karel nam vorig jaar reeds deel met de Kadett City, voor Tobi was het een eerste kennismaking met het snelle parcours.

Na de eerste proef werd snel duidelijk dat de winnaar van 2011, Chris Demortier met de Escort BDA zeer snel was. Voor positie 2 tem 6 bleken beide Kadett's zeer close te zijn met de 3 aanwezige Porschisten (Kelders, Evrard, Francois). Vanaf de tweede proef was groeide het vertrouwen bij Karel in de wagen alsook in de nota's die voorgelezen werden door Bert Vandeputte en werd het spannend voor de tweede plaats samen met Kelders. KP3 betekende jammergenoeg het einde van dit leuke duel, daar Kelders moest opgeven met een olielek op de Porsche.

Voor Tobi, die met gelegendheidsco Stijn Dereuck onderweg was, duurde het even vooraleer het vertrouwen er was in de vele blinde hoge snelheidsbochten. Het bleek snel onmogelijk om Karel te volgen met de City, dus de huurwagen is alleszins een te duchten Historic-wapen!

Na de eerste lus stond de ongenaakbare Demortier aan de leiding, gevolgd door Karel met de huurwagen Kadett City. Op de derde plaats volgde Tobi die beide resterende Porches achter zijn kon houden. De tweede lus van 5 specials werd probleemloos afgewerkt, zonder het nemen van overdreven risico's. Het voltallige team was na afloop dan ook zeer tevreden: Positie 2 & 3 op het podium en positie 1 & 2 binnen de klasse! Wederom een perfecte rally voor de wagens uit de stal van KBRacing!

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws