www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Omloop Preview: Dekens wil Historic-punten pakken
05.09.2012 - 22:34, persbericht

Voor de zesde manche van het BK Historic rally trekken we komend weekend naar Roeselare voor de Omloop van Vlaanderen. Na een teleurstellende Ypres Historic waar we te maken kregen met koppelingsproblemen moeten we nu dus alles op alles zetten voor de resterende wedstrijden van het BK. Tijdens de zomerstop van twee maanden werd de wagen eventjes aan de kant gezet om alles op een rijtje te zetten voor het verdere verloop van onze deelnames aan de resterende wedstrijden dit seizoen. Het eeuwig terugkerende probleem van budget is natuurlijk de boosdoener.

Twee weken geleden zijn we dan toch begonnen aan de herstelling van de wagen. Er werd een nieuw type koppeling gemonteerd van bij Tuthill en de versnellingsbak werd gereviseerd. De wagen kreeg een volledige check up en is klaar voor de strijd. Vorig jaar kreeg de Porsche het zwaar te verduren in Roeselare, hopelijk valt het dit jaar beter mee voor ons. Door enkele kleine problemen hebben we dit seizoen al wat punten laten liggen. Hopelijk kunnen we in Roeselare wat punten pakken maar het zal zeker niet makkelijk zijn met o.a. Droogmans en Lietaer aan de start en uiteraard de Porsches van Janssens en Deveux die over zwaardere motoren en dus veel meer pk's beschikken...

De twee resterende wedstrijden van het BK blijven voorlopig ook nog op onze kalender staan omdat we uiteraard punten willen scoren voor het kampioenschap, maar voor die wedstrijden zijn we nog op zoek naar enkele partners die ons willen steunen. GeÔnteresseerden kunnen een mailtje sturen naar info@autosdekens.be.

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws