www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Vol huis voor 8ste editie Belgian Westhoek Classic
11.09.2012 - 19:27, persbericht

Op zaterdag 15 september staat de 8ste editie van de Belgian Westhoek Classic op het programma, een regelmatigheidsrally georganiseerd door de broertjes Vanoverschelde. Bjorn Vanoverschelde, die twee weken terug nog de Scheveningen-Luxemburg-Scheveningen rally won, vertelt: "Meer dan ooit kunnen we uitpakken met een schitterend deelnemersveld. Een groot deel van de topteams zijn ingeschreven, waaronder Willy Lux met Joseph Lambert. Onze wedstrijd wordt in het wereldje der regelmatigheidsrally's hoog aangeschreven in Vlaanderen en het succesverhaal begint stilaan naar WalloniŽ en Nederland uit te breiden"Ě.

De wedstrijd, goed voor 300 wedstrijdkilometers verdeeld over 34 tijdscontroles, start om 11u te Deerlijk. Kort na de start staat dit jaar opnieuw de slalomproef ingepland in de industriezone van Deerlijk. Daarna gaat het tempo van de wedstrijd de lucht in en krijgen we een rally zoals vanouds. Stevig doorrijden en strak navigeren om foutloos binnen het tijdsvenster te blijven. Naast de slalomproef kan het publiek nog verschillende publiekspunten bezoeken of een bezoekje brengen tijdens de regroups op de markt van Spiere of Watou. Alle publiekspunten met timing vindt u op www.belgianwesthoekclassic.be.

Kanshebbers op de overwinning zijn er genoeg, maar we noteren vooral de namen De Munck-D'Huyvetter (Alfa), Lux-Lambert (Lancia), Lamberigts-Den Hartog (Ford), Dupan-Dupan (Mini), D'Hoe-Desmet (MG), Defoy-Albert (Mini) en Piraux-Monard (Renault).

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws