www.shakedown.be - rallysport in belgië

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgië

East Belgian Rally: Jonas Langenakens met Impreza WRC S10
21.09.2012 - 21:16, jdh - foto bonte

Door budgetproblemen moest Jonas Langenakens in extremis afhaken voor de Omloop van Vlaanderen maar in de East Belgian Rally zal hij wel van de partij zijn. De Landenaar komt er aan de start met de Subaru Impreza WRC S10 die hij al kon testen in de Short Rally van Kasterlee. In Sankt-Vith zal Lennert Salmon, een ervaren co die samen met Jonas in 2006 zijn eerste stappen in de rallysport zette met een Corsa, de rechterstoel bemannen.

"In Kasterlee leerde ik na de Focus WRC en 207 S2000, opnieuw een zeer amusante wagen kennen. Ik moet zeker nog wat meer kilometers afmalen om voluit te kunnen gaan, maar ik denk wel dat we met deze wagen in staat moeten zijn om in de Oostkantons een mooie uitslag te behalen. Voor de Omloop van Vlaanderen dienden we op de valreep forfait te geven maar nu zijn we er gelukkig wel weer bij in ongetwijfeld de mooiste rally uit het BK!", aldus Jonas op zijn website.

Ondertussen is voor de East Belgian Rally ook de inschrijving van Stéphane Lhonnay (Skoda Octavia WRC) bevestigd. Verder werden oa. Van Parijs (Porsche), Cherain (Mégane), Boon (Fabia R2) en de Mévius (Clio R3) aan de deelnemerslijst toegevoegd.

  Voorlopige deelnemerslijst

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws