www.shakedown.be - rallysport in belgië

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgië

CELOPI Racing goes “Max” in de East Belgian Rally
25.09.2012 - 20:04, persbericht

Op zaterdag 29 september gaat CELOPI Racing met Christophe Panis en Lode D’haenens zoals gepland deelnemen aan de Criterium-manche van de East Belgian Rally, de voorlaatste wedstrijd van het Belgische rallykampioenschap. Wat echter niet gepland was is dat het rallywapen een Citroën C2 R2 MAX zal zijn! Na de goede prestaties met de kleine maar fijne Peugeot 106 kan nu inderdaad met een fantastische rallywagen gestart worden!

“Het was een complete verrassing maar dankzij Wim Soenens en het NCRS team krijgen we een unieke kans om onze snelheid te tonen in dit bommetje. Het wordt een grote uitdaging voor ons, want alles zal nieuw zijn: de wagen, de proeven, het team,… Ik hoop dan ook dat de aanpassing vlot verloopt zodat we ons kunnen uitleven op dit prachtige parcours!” aldus piloot Christophe.

Het NCRS team is één van de grootste Belgische rallyteams dat steeds garant staat voor een perfecte combinatie van sfeer en professionalisme. Daarnaast is het prachtig dat zij steeds weer opnieuw kansen geven aan jonge talenten! CELOPI Racing vindt het een hele eer dat deze kans nu aan hen toekomt! Ook copiLode ;-) is in de wolken: “Ik ben superbenieuwd naar het gevoel in deze zoveel krachtigere rallywagen dan dat we tot nu toe gewend waren! Het zou fantastisch zijn deze kans te kunnen bedanken met een mooi resultaat, we gaan ervoor!”

De “MAX” zal starten met nummer 118 op de deuren. Bij deze bedanken wij ook nog eens onze sponsors voor deze deelname mogelijk te maken! Graag nodigen wij ook iedereen uit op ons eerste eetfestijn, op zaterdag 6 oktober te Lembeke, waarvoor u kan inschrijven via Christophe of Lode.

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws