www.shakedown.be - rallysport in belgië

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgië

EBR Preview: Boon met nieuwe motor en dempers op Fabia
27.09.2012 - 12:03, persbericht

Na een rustige zomer gaat Matthias komende zaterdag zijn rallyseizoen verder zetten. De technische proeven rondom St Vith maken de East Belgian Rally één van zijn favoriete wedstrijden van het Belgische rallykampioenschap. Matthias zal, net zoals in Rally Le Touquet, genavigeerd worden door Diederik Pattyn.

Matthias: “Onze eerste samenwerking verliep goed. Diederik heeft heel wat ervaring, past zich snel aan en is met zijn positieve kijk op de zaken een co-piloot met heel wat capaciteiten. Ik kijk er naar uit om met hem verder te werken.” Het duo Boon-Pattyn zal van start gaan met de Skoda Fabia R2. De wagen beschikt over een nieuwe motor en heeft sinds kort ook de laatste evolutie van dempers. Wegens tijdsgebrek heeft Matthias de nieuwe evoluties nog niet kunnen testen. De wedstrijd opbouwen en geen fouten maken is de ideale manier om te zien hoe de wagen zich heeft geëvolueerd.

Na een succesvolle rally in 2011 kijkt Matthias uit naar een gelijkaardig scenario. “Vorig jaar reden we een foutloze wedstrijd wat ons de overwinning in de klasse opleverde. Ik hoop dit jaar op een spannende strijd in R2. Tot in St Vith op zaterdag 29 september”

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws