www.shakedown.be - rallysport in belgië

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgië

EBR Review: Franky Boulat sluit seizoen af met tweede plaats
03.10.2012 - 20:00, persbericht

Afgelopen zaterdag vond in één van de mooiste streken van het land, nl. de Oostkantons de East Belgian Rally plaats. Rondom het rallycentrum gevestigd te Sankt Vith had de organisatie 5 mooie technische proeven uitgetekend van gemiddeld 12 km. De uitdaging was voor ons des te groter aangezien bijna alle proeven veranderd zijn in vergelijking met vorig jaar. De verkenningen waren vrijdag zeer belangrijk. Nauwgezet hebben we alle bochten genoteerd en gecontroleerd. Op dit parkoers vol blinde bochten en topjes zijn de nota's zeer belangrijk en cruciaal.

De wedstrijd is voor ons perfect verlopen. De wagen heeft super gedraaid als een Zwitsers klokje, het team perfecte service beurten afgeleverd, en dankzij een stralend zonnetje was het de ganse dag droog. Dankzij goede nota's en een perfecte job van de copiloot met het juiste ritme was onze beperkte parcourskennis geen enkel probleem, alle nota's werden perfect op het juiste moment gelezen zodat alle bochten tegen de ideale snelheid konden aangesneden worden.

U weet dat we in deze omstandigheden en zonder pech dan ook mooie resultaten kunnen neerzetten. Het resultaat mag er zeker zijn: we zijn gefinished op een tweede plaats algemeen en als 1ste 2-wiel aangedreven wagen na de Evo X van de nieuwe Criterium-kampioen Alain Renkin. Dit is een mooie motivator en seizoensafsluiter voor het ganse team. Na alle pech in het begin van het jaar is dit zeker een opsteker voor iedereen. We hebben allen hard gewerkt om de wagen terug snel en betrouwbaar te maken na de problemen in de eerste seizoenshelft. Bedankt aan allen voor de hulp en steun! Zonder de tegenslag van het begin van het jaar hadden we zeker moeten kunnen meestrijden voor een ereplaats in het Criterium Kampioenschap... De plannen voor 2013 zijn nog niet bepaald maar we hopen zeker wel in een kampioenschap te kunnen meestrijden voor ereplaatsen. We houden je zeker nog op de hoogte.

Teamlid Gunther Luyckx zal eind november de kleuren verdedigen en nog deelnemen aan de Rally van Sint Truiden met co Rob Van Tichelen. Daar zullen we zeker paraat zijn voor de service te verzorgen. Bedankt aan allen voor alle steun en hulp !

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws