www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

EBR Review: Twee op twee voor Bernd Casier
05.10.2012 - 19:45, persbericht

Bernd heeft voor de tweede keer op twee deelnames de East Belgian Rally gewonnen. Deze keer werd de overwinning behaald met Pieter Vyncke aan zijn zijde.

Na een korte test op donderdag, bewees Bernd opnieuw dat hij weinig ritme nodig heeft om snel te gaan. "We begonnen de wedstrijd in ons eigen ritme. Dit was voldoende om de eerste lus af te sluiten met een kleine voorsprong. Er werd gans de dag zeer hard gereden. De kleinste fout was voldoende om Brunson terug in de wedstrijd te laten komen."

Pas op klassementsproef 8 kon Brunson een eerste scratch rijden, waarna Bernd en Pieter opnieuw de puntjes op de i plaatsten na de tweede doortocht op klassementsproef Sankt-Vith. Vanaf nu konden ze het tempo aanpassen aan hun achtervolger en diende er voor gezorgd te worden dat er geen fout gemaakt werd. "Brunson bleef ons echter tot het einde onder druk zetten, ik wil hem bij deze dan ook feliciteren met zijn wedstrijd. Het was zeker geen makkelijke zege, maar blijkbaar ligt de streek rond Sankt-Vith mij wel. Ik ben echter heel tevreden dat ik het ritme op deze manier terug kon oppikken. Ik wil ook het ganse NCRS-team bedanken want de wagen liep gans het weekend als een Zwitsers uurwerk.", aldus een gelukkige Bernd.

We vertrekken vol vertrouwen naar de Rallye du Condroz, waar we toch iets recht te zetten hebben. Tijdens de Condroz zal Bernd opnieuw genavigeerd worden door Pieter Vyncke.

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws