www.shakedown.be - rallysport in belgië

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgië

Hemicuda Review: Lauwaert tevreden met resultaat in thuisrally
08.10.2012 - 19:44, persbericht

Met een vierde plaats algemeen en winst in klasse 3G kan het team van LC Racing tevreden besluiten dat er niet meer in zat tijdens de thuisrally voor Koen Lauwaert en Nico Beernaert. Koen had nochtans zijn ambities bijgesteld na de tweede ronde, toen hij als 7de het servicepark binnenkwam: “Vanmorgen zijn we snel gestart en stonden we 4e na de eerste ronde, maar enkele dikke 4x4’s kunnen optimaal profiteren van hun tractie op de gladde ondergrond en ik denk dat een top 5 moeilijk zal worden.”

Toch stond dame Fortuna aan de zijde van Koen en sloeg de pechduivel toe bij onder andere Pyck, Taveirne en Braeckevelt. Daardoor kon Koen na de derde ronde postvatten op de vierde plaats en zou hij die plaats niet meer afgeven. “We staan op onze plaats”, aldus Koen, “Lefevere, Cornelis en Coene waren ongenaakbaar voor ons en Pyck reed lek waardoor we genoeg voorsprong hadden om onze 4e plaats te kunnen behouden. Meer dan tevreden dus!”

De volgende en meteen ook laatste rally voor het team wordt de TBR, waar Pieter Cailliez de honneurs van LC Racing zal waarnemen.

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws