www.shakedown.be - rallysport in belgië

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgië

TBR Preview: Blue Racing wil seizoen in schoonheid eindigen
17.10.2012 - 22:36, persbericht

Komende zondag wordt het West-Vlaamse rallyseizoen afgesloten in de TBR Rally, meteen ook het einde van het seizoen voor het Blue Racing team dat met twee wagens aan de start komt.

Zowel Didier Spillebeen (BMW 327i E30) als Xavier Alliet (BMW M3 E30) willen het jaar in schoonheid eindigen en waar kan dit beter dan voor een ruime schare supporters in je thuisrally. Bovendien is Carrosserie Muylle, de hoofdsponsor van het Blue Racing team, ook één van de hoofdsponsors van TBR Rally. Beide piloten zijn er dan ook op gebrand om de kleuren van Carrosserie Muylle (en van de andere sponsors ook natuurlijk met verve te verdedigen. Didier Spillebeen zal dit doen in zijn inmiddels gekende spectaculaire stijl… “De TBR Rally is één van mijn favoriete wedstrijden, die ook nog eens in mijn achtertuin wordt verreden. Ik hoop het jaar af te ronden met een mooi resultaat, maar voor ons zal het niet op een metertje meer of minder komen. We zullen proberen hard te gaan zonder grote risico’s en het spektakel laten primeren. De weersvoorspellingen zijn gelijkaardig aan onze deelname aan de Hemicuda Rally. Een wedstrijd getekend door veel modder en veel plezier. Een ideale voorbereiding op de TBR Rally,” vertelt Didier Spillebeen. De kraanman uit Izegem zal net als in Koekelaere extra media-aandacht genieten, want na Kristof Martens (webmaster www.flyingfinish.eu en persmedewerker van het BRC Historic kampioenschap) in de Hemicuda Rally zal Jeroen D’hulster (beter bekend als webmaster van www.shakedown.be ) de nota’s voorlezen.

De tweede wagen van het team wordt bemand door Xavier Alliet en co Jil Soete. Hun BMW M3 beschikt over een pak meer pk’s dan de 327i van Didier, waardoor Xavier wel eens aanspraak kan maken op een ereplaats. Maar daarvoor moeten de wegen snel opdrogen om te kunnen concurreren met het aanwezige 4x4 geweld en de snelste voortrekkers. Xavier en Jil zullen het alvast niet aan hun hart laten komen en beloven een combinatie van snelheid en spektakel.

Xavier Alliet rijdt met het startnummer 20 en Didier Spillebeen werd door de organisatie bedankt met het nr 21.

Om u alvast op te warmen geven we u nog twee on-boards mee van het duo Didier Spillebeen-Kristof Martens tijdens de Hemicuda Rally.

  KP Kortemark
  KP De Mokker

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws