www.shakedown.be - rallysport in belgië

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgië

Deelnemerslijst Condroz Rally bekend
26.10.2012 - 19:23, jdh

Deze week werden de inschrijvingen voor de Condroz Rally van volgend weekend afgesloten. Een volledige lijst heeft de organisatie nog niet vrijgegeven maar her en der zijn reeds de eerste startnummers terug te vinden.

De eerste tien nummers zijn voorzien voor WRC-wagens. Bernd Casier (Focus WRC '08) krijgt net als in de East Belgian Rally Eric Brunson (Impreza WRC S12) en Stéphane L'honnay (Octavia WRC) tegenover zich. In Hoei mag hij het ook opnieuw opnemen tegen Patrick Snijers en zijn Mini JCW WRC. Jonas Langenakens komt terug met de NCRS-Impreza WRC S10 aan de start, een identieke wagen is in handen van Lionel Hansen. De Nederlander Bob de Jong komt de Condroz ontdekken met zijn Lancer WRC '05 terwijl Eric Cunin zal kennismaken met de Skoda Fabia WRC van David Bonjean. De op papier snelste wagen is voorzien voor Philippe Stéveny, die een herkansing krijgt met de Citroën C4 WRC na zijn vroege opgave in de Wallonie. De meeste verrassende deelname - of inschrijving althans - is echter deze van Xavier Bouche met een Citroën Xsara WRC, een Belgische première.

In Super 2000 mogen we ons aan een tweestrijd Verschueren-Vanneste verwachten terwijl Cédric Cherain (Mégane RS) opnieuw favoriet is in groep N. Andere 4x4's zijn in handen van oa. Lejeune (Lancer Evo 8), Martin (Lancer Evo 9), Collard (Impreza N14),... Van Woensel (BMW 130i) en Kenis (BMW Z4) zijn de blikvangers bij de achterwielaangedreven wagens, Burton en Auquier zijn de belangrijkste namen in de Citroën DS3 Trophy.

  Timing

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws