www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Johan Bastiaens overleden na ziekte
29.10.2012 - 17:58, jdh

Afgelopen weekend is voormalig piloot Johan Bastiaens op 52-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van een ziekte. Bastiaens reed tal van nationale en internationale wedstrijden in zijn gekende gele Civic.

Het nieuws werd ons gemeld door twee van zijn vroegere co-piloten, Frank Blondeel en Marc Ceyssens. Frank: "Johan was gekend in de jaren 90' door een paar keer Belgisch kampioen N2 met zijn gele Honda Civic te worden. Daarna is Johan aan buitenlandse Rally beginnen deelnemen met onder andere een paar Monte-Carlo's (met verschillende klassezeges!), Laeland, Pikes Peak, Panamericana, enz.. en dit steeds met de gekende gele Civic. Ik heb de eer gehad om Johan te mogen navigeren in zijn laatste jaren. We hebben samen geen uitzonderlijk grote wedstrijden gereden maar toch half Europa doorkruist. Dankzij hem heb ik niet alleen vele mooie plaatsen gezien maar ook de smaak te pakken gekregen van buitenlandse rally's te rijden en zeker veel geleerd als co-piloot! "

Marc: "Buiten deze resultaten halen was voor Johan rallyrijden vooral veel plezier maken en zich goed amuseren. De naam van het team (Fun Racing) was zeker niet verkeerd gekozen. Zijn laatste deelname was enkele weken geleden aan de Rally de Semois."

De begrafenisplechtigheid vindt plaats op zaterdag 3 november in de Begijnhofkerk in Herentals. Langs deze weg willen we de familie en vrienden van Johan ons medeleven betuigen.

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws