www.shakedown.be - rallysport in belgië

Alltec Seys

TVB

Diger

EXI Design

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgië

Condroz Preview: Bernd Casier gaat voluit voor de zege
01.11.2012 - 1:27, persbericht

Na hun mooie overwinning in de East Belgian Rally vorige maand starten Bernd en Pieter als een van de favorieten in de Rallye du Condroz. Samen met enkele toppers uit België en Frankrijk zullen zij de strijd aangaan voor de overwinning.

"Het belooft een mooie strijd te worden in Hoei", vertelt Bernd ons. "Na onze mooie overwinning in de East Belgian Rally starten we natuurlijk vol vertrouwen. We zullen het echter zeker niet op een presenteerblaadje krijgen. Van Patrick Snijers weten we dat hij heel snel is en ook Brunson heeft zijn snelheid een maand geleden getoond."

De Rallye du Condroz is een wedstrijd die Bernd goed ligt. Dat bewijzen de resultaten van de laatste jaren. Maar het is ook een rally waar de minste fout afgestraft wordt. Dat gebeurde de laatste twee jaar telkens nadat Bernd de eerste wedstrijddag domineerde. "We gaan er dit jaar opnieuw alles aan doen om de wedstrijd te winnen. We hebben er de wagen en het vertrouwen voor. Maar een wedstrijd is pas afgelopen als je over het finishpodium rijdt. Maar laat ons vooral hopen dat het een mooie rally wordt zonder incidenten," wist Bernd af te sluiten.

Bernd en Pieter hebben het startnummer 2.

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws