www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Premies voor snelste Skoda-rijders in BK Rally 2013
04.11.2012 - 16:47, persbericht

Om de rallysport voor zoveel mogelijk liefhebbers van de sport toegankelijk te maken lanceert de Belgische invoerder van het Tsjechische merk een belangrijk initiatief in het kader van het BFO Belgian Rally Championship 2013. Skoda is een dynamisch merk waarvan de krachtige en betrouwbare wagens al een hele tijd deel uitmaken van het rallywereldje. De Fabia Super 2000 geldt trouwens als referentie in zijn categorie. De talrijke overwinningen in de Intercontinental Rally Challenge (waaronder de Geko Ypres Rally) en de constructeurstitels die in datzelfde kampioenschap werden veroverd zijn daar het mooiste bewijs van.

Maar de Fabia is ook een ideale wagen voor een amateur-rijder. Om die rallyrijders te helpen lanceert Skoda Import in het kader van het BFO Belgian Rally Championship 2013 een belangrijk initiatief. Rijders die aan de start komen met een Skoda Fabia R2 of Fabia RS (opgenomen in de categorie M15) mogen zich immers tot premiejagers omvormen! In de algemene eindstand ontvangen de eerste drie Fabiaís (met uitzondering van de Fabia S2000 en WRC) respectievelijk 1.500 Ä, 1.000 Ä en 500 Ä. Daarnaast krijgen klassewinnaars aan het stuur van een Skoda Fabia R2 of RS een premie van 2.000 Ä. Deze aantrekkelijke prijzen worden binnen de tien dagen na het publiceren van de officiŽle uitslagen overgemaakt. Een hele grote ruggensteun voor de amateur-rallyrijders dus.

In de Westhoek en inÖ Marokko
Skoda Import, dit jaar al partner van de Geko Ypres Rally, heeft zijn contract met de organisator voor volgend jaar verlengd. In 2013 zal de invoerder van het Tsjechische merk ook betrokken zijn bij de Rallye des Gazelles. Aan het stuur van een Skoda Yeti zullen Tanja Dexters en Tatiana Silva deze oriŽntatiewedstrijd voor het goede doel afwerken, dwars door de Marokkaanse woestijn. De twee ex-Miss BelgiŽ rijden er in de kleuren van Think-Pink, een organisatie die zich inzet om mensen meer bewust te maken van borstkanker.

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws