www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

2013 wordt sabbatjaar voor NCRS
06.11.2012 - 18:12, jdh

NCRS sloot het seizoen schitterend af met twee nationale zeges. Het team van Wim Soenens en Johan Caen lijkt dus uitstekend op dreef maar toch houdt New Caen Rallysport het even voor bekeken inzake verhuur. Op hun website wordt meer toelichting gegeven omtrent het sabbatjaar in 2013.

"De voornaamste reden is vooral tijdsgebrek. Sinds Johan en Wim vorig jaar gestart zijn met Qualitystocklots.com hebben ze zowat heel de wereld afgereisd op zoek naar opportuniteiten en met succes. Daarom wordt de activiteit van NCRS herleid tot het onderhoud en service van de persoonlijke rallywagens van Wim en Cindy. Ook Philip Cracco blijft op zijn wenken bediend en Junior Cracco belooft ons een mooie rallytoekomst waar NCRS zal aan mee werken in binnen- en buitenland. Vanaf heden zijn de Subaru S9, S10, S12 WRC en de Ford Focus WRC dus te koop. De bedoeling is om in 2014 terug te keren in het BK met ons Ladies team met een gloednieuw wapen. Tot slot willen we al onze supporters hartelijk danken voor de jarenlange steun aan ons team alsook onze talrijke klanten, servicemannen, medewerkers en familieleden."

Geko, het meubelbedrijf van Wim Soenens, blijft evenwel trouwe hoofdsponsor van de GEKO Rally van Wervik en de GEKO Ypres Rally.

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws