www.shakedown.be - rallysport in belgië

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgië

Autostal Atlantic stopt met Classic Atlantic
21.11.2012 - 19:51, persbericht

Toen zo’n 10 jaar geleden het idee werd geopperd een rittensport klasse op te richten, met de bedoeling in hoofdzaak old timer voertuigen te laten rijden in een relatief gemakkelijk systeem, was Autostal Atlantic een van de eersten om op die kar te springen.

Aan iedere editie werd met hart en ziel en de bijhorende energie gewerkt. Inmiddels zijn er 9 edities de revue gepasseerd. Van in het begin leek het ons onmogelijk om, naar de mening van sommige deelnemers, foutloos in te richten. Jaar na jaar werd er aan de organisatie gesleuteld om alle kinderziektes in kaartsystemen en roadbooks te minimaliseren. Noch kosten noch moeite en tijd werden gespaard om ieder jaar de organisatie te doen lukken. We zijn er ons ten stelligste van bewust dat foutloos inrichten praktisch onhaalbaar is. We hebben toch altijd geprobeerd de perfectie te benaderen.

Een parcours uittekenen die iedereen past? Niet realiseerbaar, wat voor de een makkelijk is, is voor een ander dan weer te moeilijk. De gulden middenweg bleek ideaal. Bleek, want ook dat werd niet positief onthaald! Als inrichter heb je niet altijd alles in de hand. Ook de 9e editie kende onvoorspelbare problemen, met de spreekwoordelijke druppel tot gevolg.

Jammergenoeg beseffen heel wat deelnemers en hun entourage niet, dat al die moeite ten slotte voor het beoefenen van hun hobby door ons op poten wordt gezet. Dat er ondanks de dure brandstofprijzen maandenlang honderden kilometers worden afgehaspeld, er kilo's papier door onze handen passeren en tientallen pc-programma’s dienen geraadpleegd te worden. Jammergenoeg beseffen heel wat deelnemers en hun entourage niet dat met muggenziften over een meter, een puntje, een streepje en ga zo maar door, dit het wedstrijdverloop niet ten goede komt.

We zijn moe, kwaad en vooral ontgoocheld. Vastbesloten dat we onze energie anders en beter kunnen gebruiken werd door het bestuur unaniem besloten, de Classic-wedstrijd niet langer in te richten. Oprechte dank aan hen die het wel goed meenden voor de deelname, het respect en het vertrouwen. Oprechte dank aan de talrijke gemotiveerde medewerkers en aan hen die ons wél steunden. Er komt géén 10e uitgave. Het doek valt definitief over "Classic Atlantic"!

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws