www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

BFO BRC te volgen via iRally dankzij Cuckoomobile
21.12.2012 - 19:38, persbericht bfo-brc

De promotie van het BFO Belgian Rally Championship zal volgend seizoen een boost krijgen dankzij Cuckoomobile, de telecomwebshop opgericht door Stephen Vankemmel. Alle wedstrijden van het Belgisch rallykampioenschap zullen live te volgen zijn op iRally, de bekendste en meest gebruikte applicatie in de rallysport. Via iRally kan elke rallyliefhebber eender waar ter wereld de tijden en nieuwsfeiten van het Wereldkampioenschap, het Europees kampioenschap en voortaan ook het BFO Belgian Rally Championship volgen. De app voor iPhone en iPad is bovendien volledig gratis te downloaden via iTunes!

Stephen Vankemmel, zaakvoerder van Cuckoomobile.be en zelf actief in het Belgian Historic Rally Championship, biedt elke rallyliefhebber een mooi kerstgeschenk aan. "De applicatie iRally is een uniek instrument voor rallyfans om de wedstrijden live te volgen langs de klassementsproeven, in het servicepark of in eender welk tropisch vakantieoord. Het partnership met Cuckoomobile is ideaal, want Cuckoomobile verkoopt alle mogelijke GSM-toestellen en smartphones zonder enige link met een provider, wat precies onze troef is. Je gebruikt iRally op een smartphone en die verkopen we met Cuckoomobile. Van bij de lancering van Cuckoomobile hebben we gekozen voor de rallysport om ons bedrijf in de markt te zetten. We hebben Lara Vanneste en Justine Demeestere gesteund en nu investeren we in het BFO Belgian Rally Championship om elke rallyfan gratis het BFO BRC aan te bieden op iRally!"

Niet alleen de rallyliefhebbers in BelgiŽ zullen het BFO BRC kunnen volgen. Met iRally wordt het BFO Belgian Rally Championship wereldwijd gepromoot. "Wereldwijd zijn er meer dan 550.000 gebruikers van iRally. Net als World Rally Radio, trouwens ook te ontvangen via iRally, is de applicatie iRally een begrip voor elke rallyliefhebber die het Wereldkampioenschap Rally of het Europees kampioenschap, de vroegere Intercontinental Rally Challenge, wil volgen," vervolgt Hugo Van Opstal, Championship Media Officer en verantwoordelijk voor de communicatie van het BFO BRC. "Via iRally gaan we de tijden, maar ook het laatste nieuws rechtstreeks en in real time bij de duizenden fans in BelgiŽ kunnen brengen, maar ook bij de journalisten en alle rallyliefhebbers in de wereld. Kortom, die is een schitterend platform om de uitstraling van het Belgisch kampioenschap verder te ontwikkelen."

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws