www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Alltec Seys

TVB

Diger

EXI Design

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Rally Events organiseert PAK Hearing in Worldkarts Kortrijk
02.01.2013 - 19:58, jdh

Elk jaar organiseert een andere club de West-Vlaamse PAK Hearing, een bijeenkomst voor alle piloten, co-piloten, baancommissarissen,... met uitleg over alle nieuwigheden voor het komende seizoen. Dit keer is het de beurt aan vzw Rally Events, de organisator van de ORC Rally in Oostrozebeke, om het evenement op poten te zetten.

De PAK Hearing gaat door op vrijdag 18 januari vanaf 19u30 in Worldkarts in Kortrijk. Naast de traditionele 'hearing' waar de nieuwe reglementen uit de doeken worden gedaan met mogelijkheid tot vraagstelling aan de VAS-afgevaardigden pakt Rally Events nog met enkele extra's uit. Zo kunnen alle aanwezigen in teams van twee personen deelnemen aan een quiz met vragen over reglementen, autosport in het algemeen, rally, auto's,... De prijzenpot voor de eerste drie duo's is maar liefst 1000 Ä waard. Inschrijven op voorhand is gewenst en kan via franky@orc-rally.be.

Daarnaast staat de hearing vooral in het teken van de veiligheid en daarom wil de organisatie de broodnodige baancommissarissen en stewards extra in de watten leggen. Franky Schutz van vzw Rally Events. "Worldkarts wil samen met ons de baancommissarissen wat extra belonen. Per aanwezige baancommissaris die aan mij een geldige vergunning van baancommissaris en steward kan vertonen en die in 2012 dienst gedaan heeft in een van deze functies krijgt van ons in samenwerking met de uitbater van de karting een waardebon voor een Mini GP aangeboden. Toch een mooi cadeau ter waarde van 27 Ä om hen nog eens extra te belonen en natuurlijk ook ter motivatie omdat ze in 2013 terug zouden dienst doen op onze proeven. Samen met de andere organisatoren zijn we nog een extra plan aan het uitwerken maar daarover wordt er op de avond zelf meer uitleg gegeven.", aldus Franky.

Meer info via www.orc-rally.be.

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws