www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Komende zaterdag VAS-prijsuitreiking in Hooglede
20.01.2013 - 14:36, persbericht

Op zaterdag 26 januari viert de Vlaamse Auto Sportfederatie (VAS) haar kampioenen van het afgelopen seizoen. Dit jaar is de West-Vlaamse afdeling aan de beurt om het feest te organiseren. Het feest gaat gepaard met een feestelijke receptie en een diner. Tijdens die avond worden de algemene kampioenen en klassewinnaars gehuldigd.

Er worden die avond trofeeŽn uitgereikt in alle disciplines van de Vlaamse autosport: karting, rittensport, rittensport classic, regularity, slalom, rallycross, rally en rallysprint. In de meeste categorieŽn is er een algemene winnaar, naast de diverse klassewinnaars. In totaliteit worden 272 trofeeŽn uitgereikt. Naast die gegeerde beker, is er voor de klassewinnaar telkens een gratis vergunning voor het autosportjaar 2013 gekoppeld. De winnaar dient hiervoor wel persoonlijk aanwezig te zijn. Opmerkelijk is dat er ook telkens prijzen zijn voor de beste dames, waarmee het imago dat autosport een mannenwereld is, teniet gedaan wordt.

Voor het komende autosportjaar 2013 ziet het jaar er alvast veelbelovend uit. Alle bestaande wedstrijden blijven op de kalender en er komen zelfs enkele nieuwe organiserende clubs en organisaties bij. Daarnaast wil de West-Vlaamse afdeling een inspanning doen naar het tekort aan baancommissarissen tijdens rallywedstrijden. De voorbije jaren stellen wij hier een terugval vast. Aan het eind van het seizoen zal de meest verdienstelijke baancommissarissen op een gepaste wijze worden beloond.

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws