www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Matthias Boon met Skoda Fabia R2 in Junior-kampioenschap
27.01.2013 - 21:21, jdh

Matthias Boon heeft in een interview op zijn website zijn plannen voor komend seizoen bekend gemaakt. Het Peugeot-avontuur krijgt voorlopig geen vervolg zodat Boon teruggrijpt naar zijn Skoda Fabia R2. De Pellenbergnaar zal met de Skoda het Junior-kampioenschap in het BFO BRC betwisten.

Matthias: "Het Junior R2 kampioenschap is mijn hoofddoel voor 2013. Terug een heel kampioenschap afwerken op nationaal niveau lijkt mij motiverend. Hopelijk zijn er heel wat nieuwe piloten aan de start, want het Junior-kampioenschap is veelbelovend. We gaan het seizoen op ons eigen ritme starten en ik hoop op een paar mooie resultaten. We gaan het seizoen starten met onze eigen Skoda Fabia R2. Ik ben ervan overtuigd dat de Skoda een snelle wagen is. Na de Rallye de Wallonie gaan we een evaluatie opmaken. Indien nodig zullen we op een andere piste springen."

Boon zet de samenwerking met co-piloot Diederik Pattyn verder in 2013. "Vorig jaar reed ik voor het eerst samen met Diederik Pattyn. Hij heeft veel ervaring in het nationaal kampioenschap en het klikt ook goed, zowel binnen als buiten de wagen. Het belooft voor hem een druk rallyseizoen te worden. Of we elke rally samen zullen rijden staat nog niet vast. Ook zal ik enkele regionale wedstrijden rijden met Luc Vanwinkelen. Luc is sinds twee jaar een goede vriend geworden nadat we in 2010 voor het eerst samen reden in Waremme."

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws