www.shakedown.be - rallysport in belgië

Alltec Seys

TVB

Diger

EXI Design

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgië

Kris Princen start BK-campagne in Rally van Haspengouw
12.02.2013 - 18:56, persbericht

Gisteren is eindelijk de beslissing gevallen over de rallyplannen van Kris Princen en Patrick Segers in 2013. Gedurende verscheidene maanden werd er achter de schermen hard gewerkt om dit project te realiseren.

Door de huidige economische crisis was het niet makkelijk om sponsors te overtuigen om in een rallyproject te stappen. “Kris en ikzelf zijn zelf zaakvoerder van een bedrijf en weten dus maar al te goed dat het voor bedrijven zeker niet gemakkelijk is om sponsoruitgaven te blijven verantwoorden. Ik denk echter dat ons rallyprogramma voor 2013 zowel ambitieus als realistisch mag beschouwd worden,” aldus Patrick.

Kris en Patrick zullen deelnemen aan het BFO-BRC, te beginnen met de Rally van Haspengouw, verreden in hun achtertuin. Kris: “Ik ben heel blij om nog eens te starten in Landen daar we in deze streek heel veel supporters hebben. Ik weet dat het voor veel mensen niet evident was om ons de laatste jaren te volgen in Frankrijk maar ik kan iedereen geruststellen: we zullen in 2013 terug deelnemen aan Belgische wedstrijden.”

De wagen zal morgen tijdens een persvoorstelling worden bekend gemaakt.

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws