www.shakedown.be - rallysport in belgië

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgië

Mixed programma Lancer Evo 7-Polo voor Tuur Vanden Abeele
21.02.2013 - 12:02, persbericht

Aanstaande zaterdag start het nieuwe Belgisch kampioenschap rally in Landen met de Haspengouw rally. Ook voor Tuur en Isidoor die in 2013 opnieuw tekenen voor een gans kampioenschap. Tuur, “Jawel, ook in 2013 blijven Isidoor en ik samenwerken. Enkel voor Ieper wisselt Isidoor getrouw voor Vincent maar voor de rest werken we samen. Er is maar één verschil, we gaan dit jaar enkele malen van auto veranderen”.

Voor 2013 kiest de piloot uit Marke voor een gedeelte van het seizoen voor de Mitsubishi EVO7 GrN. Tuur: “Ik heb al veel goeds gehoord van deze auto en via via wist ik dat er één te koop stond bij Peter Vandenbroucke in Geluwe. Na overleg zijn we tot een akkoord gekomen en rijden we de proeven buiten West Vlaanderen met deze auto. De structuur van Peter doet het onderhoud”. Gedurende het seizoen zullen we de wagen trachten te optimaliseren. Nu is deze voorzien van standaardremmen, standaard versnellingsbak, standaard diffs. We beseffen al te goed wanneer we een beetje willen meestrijden met de jongere en dikkere Evo’s we deze aanpassingen dienen te doen.

Doch na de goeie ervaring met de Polo S2000 van het GoDrive team in 2012 wordt er ook dit jaar met hen verder gewerkt. Tuur, ”Klopt, weliswaar beperkt maar de wedstrijden in West Vlaanderen, waaronder Ieper doen we met de Polo”. Een mixed programma voor Tuur en Isidoor dus. Beide kijken reeds uit naar hun debuut met de EVO aanstaande zaterdag in Landen.

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws