www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Wouter Lievens richting BK Historic met Porsche 911
04.03.2013 - 19:25, jdh - foto bonte

Het L&H Historic Team, dat bestaat uit vader Patrick en zoon Wouter Lievens, heeft zijn plannen voor 2013 bekendgemaakt. Nadat beiden de vorige seizoenen een mix van regionale en nationale wedstrijden reden wordt daar vanaf dit jaar verandering in gebracht. Patrick houdt het dit jaar bij VAS-wedstrijden en zal voornamelijk de Opel Manta B van het team besturen. In de ORC Rally, de Rally van Wervik en de Hemicuda Rally gaat Patrick met co-piloot Filip Onraedt van start. In de Rally van Staden en de TBR Rally wordt telkens beroep gedaan op een gelegenheidsco-piloot.

Wouter Lievens gaat dit jaar voor een nationale campagne met de Porsche 911, hetzij in beperkte mate wegens professionele bezigheden. Samen met Nico Hoflack neemt hij deel aan de Ypres Historic Rally, de Omloop van Vlaanderen en de East Belgian Rally. Gelet op de eerdere pretaties van Wouter, oa. de Historic-zege tegen Paul Lietaer in de jongste Hemicuda Rally, wordt dit zeker een duo om in de gaten te houden.

Tot slot houdt het team terug een eeffestijn op zaterdag 18 mei in zaal 't Zonnerad te Zonnebeke. Kaarten voor beenham ŗ volontť zijn te verkrijgen bij de teamleden, via LH.historicteam@telenet.be en op www.lhhistoricteam.com.

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws