www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

TAC Preview Junior BRC: Polle Geusens wil bevestigen
04.04.2013 - 19:52, persbericht

11 Juniors hebben zich aangemeld voor de tweede manche van het Junior Belgian Rally Championship, de TAC Rally. Op het verraderlijk gladde asfalt rondom Tielt zal zaterdagochtend de strijd vanaf de eerste meter opnieuw losbarsten voor de snelste tijden, want op elke klassementsproef staat een bonuspunt op het spel.

Na zijn klinkende overwinning in Haspengouw, heeft Polle Geusens zijn ambitie nog eens extra benadrukt door zich in te schrijven voor het opleidingsprogramma "Future Stars" georganiseerd door Evelien Deschuytter en Fred Miclotte. In Tielt heeft de jonge CitroŽn-piloot uit Lommel de kans om zijn voorsprong in het kampioenschap verder uit te bouwen, want Samuel Robert, tweede in de tussenstand, en Thibault Radoux, derde met zijn Fiesta R2, verschijnen zaterdag niet aan de start.

Maar, dan zal Polle zeker het beste van zichzelf moeten geven, want vooral Matthias Boon (Skoda Fabia R2) en Quentin Collignon (CitroŽn C2-R2 Max) zijn gebrand op een revanche na hun vroege opgaves in Landen. Ghislain de Mevius (Renault Twingo R2) heeft de smaak te pakken na een degelijke openingswedstrijd, net als de Ford-piloten Guillaume De Ridder, eveneens een van de Future Stars, Ludovic Sougnez, Jamie Brown en Tom Van Rompuy. Joachim Wagemans en Bjorn Deruyter komen zich voor de eerste keer meten met de andere Juniors. Ook Pieter-Jan Michiel Cracco heeft zich ingeschreven met zijn Peugeot 208 R2, maar het is de vraag of de snelle 17-jarige zoon van Philip effectief van start zal gaan.

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws