www.shakedown.be - rallysport in belgië

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgië

Geko Ypres Rally gaat partnership aan met Aarova
27.05.2013 - 19:24, persbericht

Een rally in het Europees Rallykampioenschap organiseren is een race tegen de klok. Om de vaste ploeg vrijwilligers nog beter te ondersteunen, is de Geko Ypres Rally een partnership aangegaan met het maatwerkbedrijf Aarova. De werknemers van Aarova, mensen met een arbeidshandicap zullen helpen bij het opbouwen en afbreken van de klassementsproeven.

Elk jaar steken meer dan 1200 vrijwilligers de handen uit de mouwen om het rallycentrum van de Geko Ypres Rally op te bouwen, alle signalisatie op en rond de klassementsproeven en publiekszones aan te brengen, en de veiligheid tijdens de rally te verzekeren. Om zijn vrijwilligers beter bij te staan, en in lijn met de sociale rol die de Geko Ypres Rally vervult, heeft de organisatie beslist om een partnership aan te gaan met Aarova.

Aarova is een maatwerkbedrijf uit Oudenaarde voor werkwillige personen met een arbeidshandicap die niet in het normale economische arbeidscircuit terecht kunnen. In totaal werken meer dan 300 mensen bij AAROVA. Vanaf 2013 vallen de vroegere beschutte en sociale werkplaatsen onder de noemer 'maatwerkbedrijf'. De doelgroepmedewerkers voor uitwerk,een pool van ongeveer 150 arbeiders, verrichten loonwerk onder deskundige begeleiding en krijgen zo een kans in het arbeidscircuit.

Tijdens de opbouw en afbouw van de klassementsproeven zullen de mensen van Aarova de bestaande ploeg van vrijwilligers ondersteunen. In totaal zullen twee teams van een achttal personen bijspringen om alle signalisatie op de proeven te helpen aanbrengen en verwijderen. Ook voor de opbouw en afbouw van de Aarovastand in Ieper worden personeelsleden ingezet. De personeelsleden van Aarova worden in grote getale verwacht op de shake down in Nieuwkerke. De stand en het team zijn uitgerust met producten of diensten die bij Aarova worden geproduceerd of aangeboden, zoals tafellakens en schorten, tapijt, bedrukte regenjasjes en polo's.

Aarova is reeds jarenlang een belangrijke partner van autostal Duindistel die in de Geko Ypresrally ruim 40 teams aan de start heeft.

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws