www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Shakedown.be volledig vernieuwd!
09.03.2011 - 18:01, jdh

Beste bezoeker

Van harte welkom op onze volledig vernieuwde website! De vorige lay-out ging al een aantal jaren mee, hoogtijd dus om de site - die ondertusen bijna 9 jaar bestaat - een stevige opfrisbeurt te geven. We hopen dat de nieuwe look u bevalt en dat u met evenveel plezier naar Shakedown.be blijft surfen.

Het nieuwssysteem werd volledig onder handen genomen en ook de zoekertjespagina werd grondig vernieuwd. Zoekertjes kunnen nu gesorteerd worden op verschillende categorieŽn Ťn er kan bij elk zoekertje een foto toegevoegd worden. Vanop de homepagina kunt u meteen een overzicht zien van de laatst toegevoegde zoekertjes.

Aangezien meer en meer bezoekers naar de site surfen vanop hun GSM of smartphone is er nu ook een mobiele versie van website, te bereiken via m.shakedown.be. Deze site is speciaal voor GSM's aangepast om u snel een overzicht te geven van de laatste nieuwsberichten.

Verder werd werk gemaakt van integratie met het alom gekende Facebook. Vanop de homepagina kan iedereen meteen de 'vind ik leuk'-knop van onze Facebook-pagina aanklikken. Zo wordt u op Facebook op de hoogte gehouden van nieuws tijdens rally's of belangrijke site-updates. Ook kunt u elk nieuwsartikel op deze site aan uw Facebook-vrienden aanraden.

Omdat we graag ook uw mening horen (om zo de site verder te verbeteren) zijn reacties, tips, opmerkingen,... steeds welkom via onze Facebook-pagina of via info@shakedown.be.

Tot slot willen we ook nog even onze sponsors bedanken voor hun trouwe steun. We zijn steeds op zoek naar nieuwe sponsors, die vanaf nu ook via een banner bovenaan de site kunnen adverteren. GeÔnteresseerden kunnen steeds vrijblijvend contact opnemen via info@shakedown.be.

Sprotieve groeten namens alle Shakedown-medewerkers,
Jeroen D'hulster

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws