www.shakedown.be - rallysport in belgië

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgië

Vooruitblik Geko Rally van Wervik
30.05.2013 - 20:36, jdh

Het is ondertussen al enkele jaren dat de Geko Rally van Wervik pal voor zijn grote broer, de Geko Ypres Rally, geprogrammeerd staat. De wedstrijd van Scuderia Vervica kan zo steeds op wat extra 'Ieper-testers' rekenen bovenop het doorgaans goed gestoffeerde deelnemersveld. Dit jaar gaat de rally door op zaterdag 15 juni, met verkenningen en technische controle op vrijdag 14 juni.

De rally blijft trouw aan de proeven Wervik, Geluwe en Kruiseke die elk viermaal worden verreden, samen goed voor 96 km KP. Via de website kun je sinds kort on-boardbeelden van alle proeven bekijken. Ondertussen zijn reeds een 90-tal deelnemers ingeschreven met oa. Lietaer (Impreza WRC), Debackere (207 S2000), de Mévius (208 R2), Coene (Lancer Evo X R4), Prinzie (BMW 130i),...

Scuderia Vervica zet elk jaar enkele acties op touw en dat is dit jaar niet anders. Zo kan er een toegangskaart gewonnen worden door het uithangen van een affiche van de rally, die je kan verkrijgen via scuderiavervica@gmail.com of bij sponsor Café Freya in Moorslede. Maak een foto van deze affiche aan je raam, stuur je deze met je adres naar scuderiavervica@gmail.com en wie weet win jij één van de drie beschikbare tickets als de affiche nog aan het raam hangt. Net als voorgaande jaren kun je ook tickets bestellen via de website van Scuderia Vervica waardoor je een gratis programmaboekje verkrijgt.

Binnenkort mogen we vijf vrijkaarten weggeven voor de Geko Rally van Wervik, hou de site dus in de gaten de komende dagen!

  Voorlopige deelnemerslijst

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws