www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

ORC Review: Geslaagde Ieper-test voor Bjorn Deruyter
05.06.2013 - 20:14, persbericht

Bjorn: "Met vol verlangen werd uitgekeken om te kunnen starten in Oostrozebeke. Het was dan ook al weer geleden van Tielt dat er nog een wedstrijd werd gereden. De wagen stond al min of meer in de juiste kleuren voor Ieper. Met dank voor het ontwerp aan Christophe Panis en de belettering van Orca (Nikias Priem).

Met het mooie startnummer 32 konden we zondagmorgen aan de rally beginnen. De wagen gaf niet het volle vertrouwen de eerste ronde en daarom reden we rustig onze 3 KP's. In de service aangekomen werd er wat gesleuteld aan de wagen en het gevoel kwam meteen goed in de tweede ronde. De tijden werden sterk verbeterd en alles verliep vlot. De derde ronde zetten we ons nog eens recht op nog een tandje bij te duwen. De tijden werden nog scherper gezet . Daarna hoorden we ook dat we op een 1ste plaats in de klasse kwamen. Jammer genoeg was Gregoire Coulembier blijven hangen naast de route, anders was dit niet gelukt.

De vierde ronde bleven de tijden hetzelfde en de voorlaatste proef werd geannuleerd. We eindigden zo op een 22ste plaats bij de moderne wagens en 1ste in de klasse. Hierdoor werd het een mooie voorbereiding op Ieper. Dank aan alle sponsors die dit mogelijk maken en aan Team Floral voor de goede service."

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws